N24 har kommet ut av Loggen

Postet av PRINCESSKLUBBEN den 23. Mar 2022

Etter en lang tid i sjøboden på Loggen Kystkultursenter til reparasjon på dugnad er N24 flyttet tilbake til Fjærholmen til Geir Røviks båtbyggeri. Covid stoppet planene effektivt og det gikk i stå. Vi rakk å skifte en kjølbolt som var dårlig, skifte alle skruene som skrur de nederste fire bordgangene til bunnstokkene, luset en god del ab skroget og fjernet maling innvending i cockpit. Det gjenstår å eventuelt skifte noen bord og gjøre ferdig lusingen. De som har bidratt er Mike, Terje, Anders og Birger. Håper jeg ikke har glemt noen.

Her noen bilder fra flyttingen som var et lite eventyr i regi av Geir. Ovenfor er båten fremme på Fjærholmen. Nedenfor er båten på vei ut av Sjøboden.

Vi har som intensjon å jobbe sakte videre med N24. Denne båten er til salgs og kan overtas for en rimelig penge. Vi vil bistå med videre oppusingsråd og veiledning til rigging og seiling til ny eier. 

Det er i hvert fall to oppussingsobjekter til som er tilgjengelige for trebåtentusiaster som kan verdsette en meget bra klassisk seiler.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.