Våren kommer! ---- DUGNAD

Postet av PRINCESSKLUBBEN den 26. Mar 2018

Hei medlemmer og venner av Princessklubben.

På årsmøtet ble det enstemmig bestemt at kontingenten skal økes til 500 og at alle medlemmer skal bidra med 3 timer dugnad. Protokoll fra årsmøtet blir lagt ut etter hvert.

Vi har store oppgaver foran oss ved at vi prøvekjører utleie av båter. Vi har allerede inngått den første leiekontrakten og er i ferd med å lande den andre. Vi har leid ut N24 som vi overtok og pusset opp i fjor og vi låner N30 av Thomas Andersen mens han gjør seg ferdig med studiene. Begge båtene tregner en del jobb for å bli fine til sesongstart.

Videre har vi N26 som vi kan få til og som vi låner av Lars, som motytelse for den hjelpen klubben ytte i fjor. Og vi har overtatt N28 som skal bringes i seilbar stand av Mike. Disse to kommer opp etterhvert. men er foreløpig ikke del av dugnadene.

En artikkel om utleie av Princesser kommer snart i Tønsberg Blad. 

Dugnaden utgjør en sentral del i dette systemet. På den ene siden er avgiften for leie litt lav, 20000 i for sesongen. Dette er inkludert brygge opplag og forsikringer. Med vedlikehold og nedskriving av seilgarderobe blir dette litt knapt. Men vi følte at vi ikke kunne gå høyere i starten  og det er her dugnadene gjør at dette går rundt og at vi får til en økonomi som gjør oss i stand til å redde flere båter. Dugnadene er derfor økonomisk viktige for oss.

Dugnadene er også ment som sosialt samvær og læring. De er en fin måte for rekruttering og inkludering og for nye folk å lære seg mer om båthold og vedlikehold og å dele erfaringer blant de som har gjort dette i mange år.

 

SLIK GJØR DU:

Vi har ca 60 til 70 dugnadstimer og vi har fordelt disse på en kalender. Denne finner du på Princessklubben.no.

Trykk deg frem til April. Her finner du alle aktivitetene, dugnader såvel som regattaer, pizzakvelder og lignende.  Dugnadene som er satt opp for N24 og N30 ligger for det meste på onsdager fra 18 til 21 og lørdager fra 11 til 14. Klikk på ønsker dugnad for å se hele beskrivelsen. Trykk på blå påmeldingsknapp for å melde deg på.

Jeg har stilt inn kalenderen slik at den skal vise gjesteliste med mobilnummer (håper jeg), slik at dere kan samkjøre dere. 

Til dere som er venner av klubben men ikke medlemmer, hvis dere vil avse en sosial onsdagskveld eller lørdag så setter vi utrolig pris på om dere er med og hjelper til.

Antall plasser per dugnad er begrenset, for å fordele kreftene slik at vi kommer i havn (!) Men hvis du mot formodning ikke får meldt deg på pga at det skulle fylle seg opp så ta kontakt direkte med meg på 91189544.

I år så er båtene på to forskjellige steder (Fjærholmen og Nøtterøy Båtsenter) noe som gjør det hele litt mindre sosialt enn ønsket, men vi tenker at dette retter seg til neste vår

 

Vi sees!

MVH

Birger Sevaldson

Leder


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.