Ut av vinterdvalen – gjør klar til en aktiv Princess sesong!

Postet av PRINCESSKLUBBEN den 8. Mar 2024

Først en oppdatering over vinteren –

Vi fikk nesten alle båtene – 10 stk inn hos Geir Røvik på Fjærholmen. Flott dugnad og takk til alle som bidro og med Torkild i trucken!  Det manglet plass til 3 båter(16, 26 og 30) som måtte finne annet vinteropplag. Klubben jobber videre med å få mer plass hos Geir til neste år – målet er flest mulig/alle som ønsker plass på Fjærholmen. Bonus i år – opplagshallen har fått dører! Tross kulden har mange fått oljet båtene og i vinter er flere båter i rehab og 2 master er blitt ferdig – takk til Marius Putinas!

Flere har kjøpt nye seil…kanskje med tanke på NM…?

Mye nytt på gang, stor aktivitet og det blir en aktiv sesong i Princess klubben. Her er en oversikt – 

 

Medlemsmøte – 20. Mars kl 18-21 på Fjærholmen

Vår og båt i luften – sprekkeferdig av forventninger - det gjelder å få  Princessen ut tidlig før hun sprekker!   Vi avholde medlemsmøte den 20. Mars på Fjærholmen med følgende saker -

  • Seilbørs – ta med alt gammelt du har. Vurdering av Seilmaker. Kjøp/Sell/Gi bort/Kast.
  • Båtpuss – sjekkliste – spørsmål og svar – veiledning.
  • Båtutsett – avtale felles utsett – hvem og når
  • Terminlisten 2024:  ønsker for sesongen og flere medlems aktiviteter
  • Båter og mannskap - Skippere rapporterer status på båt og mannskap. Status på alle rehabiliterings prosjekter.
  • NM IOD Princess 23-25. August. Påmelding på M2S blir åpnet snart. Krav til deltakelse og forberedelser… viktig, viktig…
  • Årsmøte 17. April med seil tema
  • Påmelding på Spond og servering

 

Båtplasser – 15 båter i brygga i år!

Vi har nå sikret Princess båtplasser på Fjærholmen for sesongen 2024 – det blir 15 båter på en rekke! Ser ut som vi slipper dugnad for justering av plassene i år. Se vedlagte liste med tildelt plass. Det er en ledig gjesteplass for Princess.  Kran kurs 10, April NB – påmelding til TS.

 

Båter – flere og flere…! 

Vi har fått flere nye båteiere, et skifte av båteier, nye båter og flere rehab prosjekter. Alle  planlegger NM deltagelse!

Siste innspurt i fjor:

N7(Rehab 1) - med Bettina, Karin og Grethe – Heng på, jentene setter ny standard!

N9(Rehab 3)- med Hennig og Marius. Ny båt og nytt Dream team!

N28(Rehab2) - Simon ferdig rehab i April, hjelp fra Geir R. Flott båt, trenger veiledning og mannskap!

Nye:

N21(Rehab 4) - v/Anders K. Påbegynt i vinter/ferdig til Nøtterøy R…gammel vinner…nå med jenter!

N30 – Eierskifte; Lars Hafsmoe(Oslo/Sandefjord) har tatt godt vare på båten og solgt den til Jarle Roth(Lommedalen/Bjerkø). Båten blir liggende på Fjærholmen. Nytt tilskudd og velkommen til Jarle og Lars som mannskap!

N5(Rehab 5) – «Femmern» - tilhører Mike Aldridge og Princess klubben overtar båten. Vi har startet rehabiliteringsprosjekt finansiert med tildelte stiftelsesmidler – uendelig takk til Finn Wilhemsen Stiftelsen som igjen støtter oss!  Ferdigstilles av Mike med litt dugnad fra Princess Klubben - ferdig til St Hans. Nye båteier, mannskap og hjelp til dugnad kan melde seg!!!

N25(rehab 6) - …og kanskje kommer Terje på vannet i år… med litt hjelp…

 

Nytt Skjærgårdskart

Tønsberg Seilforening lager nytt kart for Skjærgårdsbanene. Noen endringer på banene også. Blir lagt frem på medlemsmøtet vårt.

 

Det blir NM i Princess 23-25. August 2024!!!

Norges Seilforbund har approbert Norgesmesterskapet med Tønsberg Seilforening som arrangør. Det blir egen bane utelukkende for Princess og stor middag. We had a dream …om NM for 3 år siden, den gang hadde vi kun 5-6 båter på brygga og få aktive. Nå stiller vi 15 båter på brygga, 5 er rehabilitert og må ha minimum 15 til start i NM. Vi har oppdatert Klassereglementet og Klasseklubben blir re sertifisert av NSF. Flott av Thorvald og mange flere av medlemmene! Mer om dette på medlemsmøtet.

Sett av NM datoene – gjør båtene klare og sørg for mannskap…!  Det blir obligatorisk start på alle i år og vi skal lage dette til en fest! 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.