Princessklubben inviterer til medlemsmøte onsdag 22 Mars

Postet av PRINCESSKLUBBEN den 19. Mar 2023

Medlemsmøte Onsdag 22.Mars kl 18:00, på Fjærholmen.


  

Mange spennende nyheter og snart er sesongen i gang - her er tema for møtet - 

Flere båter

Fantastisk nyhet: Princess klubben har fått tildelt midler til å pusse opp 2 av båten som har stått på land i flere år!  Arbeidet er allerede i gang og både Mike Aldridge, Geir Røvik og flere av våre medlemmer er sterkt engasjert i arbeidet. Båtene skal på vannet og seile regatta i år. '

Diskusjon om fremdriften og hvordan gjøre dette på best mulig måte.


Flere seilere 

Vi søker flere seilere, både skippere og mannskap til dagens og de nye båtene. Hvordan får vi flere med? Princess klubben stiller også på Tønsberg Boatshow i helgen April/Mai for rekruttering! Ta med deg nye som er interessert i å seile Princess på møtet!

 

Terminliste 2023

I tillegg til regatta på onsdager, Nøtterøy Rundt og mesterskapene skal vi diskutere opplegget for hele sesongen med opplæring, rigg og sosialt opplegg. Noen endringer på regatta reglene. Vi setter også opp en enklere kommunikasjon for våre medlemmer: SPOND. Det blir opplæring på møtet! 


Båtplassene på Fjærholmen

Vi får alle Princess båtene - 11 stk + 1 gjesteplass til besøkende Princess på en rekke på regatta brygga i år.  Vi endre noe på plassene og hjelpe til med noen justeringer i havna. 

....og flere saker  på møtet.


Håper du har anledning til å komme! 

Meld deg på til Anders Wold,  sms: 93440289Hilsen Styret i Princess klubben


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.