Vi er godt i gang med seilingen

Postet av Birger Sevaldson den 24. Jun 2020

Onsdag den 11. Juni var 6 båter men seilasen ble avlyst.  Den 18 var hele åtte båter på startlinjen i silkeføre og baneseilas! Båter som var med var:  N3- N6- N4- N8- N14- N22- N23- N24. Velkommen til FredriK Glag-Gjerven som ny eier av N24. Gratulerer til han og velkommen i klubben. Han stilte sporty opp single-handed. Det var baneseilas med to starter. Første seilas ble de tre første plassene N23- N14- N22.

I andre seilas ble rekkefølgen N23- N8- N14. Det ser ikke ut til at TSF har klart å få på plass resultatservice så vi må komme tilbake med resultatene etterhvert.

Vi seiler fortsatt med begrensning max to i båten.

Videre er N28 som har stått på land hos Geir i mange år endelig solgt til Roar Tinholt i Gjøvik Seilforening. Han er aktiv seiler der og håper å kunne delta med båten i noen større arrangement på Fjærholmen. Velkommen til Roar i klubben!

Steinar og Nils i N6 tenker å gi seg og det hadde vært fint om båten ble i Tønsberg. Så hvis det er noen som kjenner noen, si fra. Vi har en mulighet med Kaj Wollensberg i Flensburg (Tyskland) som nå har to princesser etter at han kjøpte N12 av Mike. Han tar flere. Der blir båtene tatt veldig godt vare på og pusset opp til perfeksjon, men litt langt fra brygga på Færholmen.

Ellers melder vi at vi planlegger årsmøte i August. 

Steinar og Einar er valgkomite. Vi trenger to nye i styret så hvis noen har lyst å bidra gi beskjed til Steinar Wøien på steinar1998@hotmail.com  eller  90559204.Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Siste fra Birger Sevaldson