Dugnad

Postet av Birger Sevaldson den 8. Apr 2019


Som nevnt har vi alle blitt enige om tre timer dugnad obligatorisk for alle aktive medlemmer. Det er nå vi begynner. I morgen skal vi lage en plan for N26 og det er behov for folk på Loggen hver tirsdag fremover. Selv om vi vil få hjelp fra andre så er det viktig med princessmedlemmer tilstede.

Videre trengs det noen timer på N26. Det gjelder litt pussing og lakking og sjøsetting og rigging.

Helst burde vi skjøtet flere av reimene. Noen er tatt men flere er ikke reparert.

Meld dere på tirsdager og si fra til meg angående N26

Vi har nå et bærekraftig opplegg for å sakte men sikkert redde princessbåtene. Selv de slitne båtene som idag er hos Mike kan nå komme inn på loggen og få et nytt liv. Jeg er utrolig begeistret for at dette nå faller på plass uten at vi behøver å stresse med å finansiere profesjonell hjelp. Vi venter også på søknaden til Anders Jahres Stiftelse noe som vil gi oss et utrolig løft.

Loggen er et hyggelig og fint sted som gjør at dugnadsarbeide burde være vedlig greit og attraktivt. Fint om dere melder dere inn. Dere vil da få en sms hver fredag for å bestille mat på tirsdager. Middagene er klokken 5, så er det kaker og kaffe klokken halv ni.

Loggen er også en sosial platform for å møte folk som er interessert i princess. Det er to-tre stykker nå som har møtt opp der for å bli kjent og finne ut mer.

Det er en god håndfull som har vært innom og noen har blitt med på regulær basis. Så drop innom og bli kjent og vær med å gi klubben et nytt liv. 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Siste fra Birger Sevaldson