Til Reidar Christoffersens minne

Postet av Birger Sevaldson den 26. Mar 2019


Torsdag 21.mars fikk vi den triste melding at Reidar Christoffersen døde 19 mars 2019. Han rakk å bli 81 år 1. mars. Hans store interesse var regattaseiling og båttypen han elsket var IOD Princess. Reidar Christoffersen var formann i Princessklubben i 2 perioder: fra 1981-1983 og fra 1989 il 1991. Reidar Christoffersen startet en intens jakt for å finne båter som måtte befinne seg i utlandet. Mange havnet i søndre Vestfold.
Han la ned et stort arbeid i å opparbeide en aktiv regattaklasse med hovedtyngde i Vestfold. Man fikk status som norgesmesterskap i klassen. Til det trengtes minst 20 deltagende Princesser, og i mange år lyktes dette. Reidar Christoffersen var sentral i dette arbeidet og han ble velfortjent kåret som æresmedlem i Princessklubben.
 I de senere år sviktet helsen for han, men han fulgte med og besøkte gjerne Fjærholmen ved spesielle anledninger. Han var selvskreven hedersgjest under 50 års jubileet. 

Vi i Princessklubben tenker også på tapet for familien og føler med dem i sorgen.  Vi lyser fred over Reidar Christoffersens minne. 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Siste fra Birger Sevaldson