Princessklubben og Loggen har inngått samarbeid

Postet av Birger Sevaldson den 10. Mar 2019

Fra Sjøboden, verkstedet for båter og annet trearbeid. Her sees 6 meteren Rakkertøsen på den plassen hvor vi vil ha Princesser fremover. Bilde: Kirvil Håberg Allum, Tønsberg Blad.


Princessklubben har fått et fantastisk tilbud om å samarbeide med Loggen Kystlag. Princesser blir fremover dugnadsbåter på Sjøboden.

Princessklubbens båter er dugnadsarbeid tirsdager og gjerne andre dager for spesielt interesserte. Regner med at flere fra Loggen blir med på dette men arbeidet må styres og organiseres av en fra Princessklubben for å sikre fremdrift og kvaliteten i arbeidet. Altså vi trenger å ha folk der hver tirsdag. Kun en klubb-båt inne om gangen.

Skal det jobbes med båter til medlemmene bestilles det plass på ordiner måte og da betaler man medlemspris 250 kroner / uka og maks to måneder. Jobbing med private ting/båter kan gjøres alle dager bortsett fra tirsdager mellom 17.00 og 20.30 for da er det dugnad.

Det vil først og fremst være klubbens båter dette dreier seg om. Men som sagt, medlemmer kan få plass til båtene sine i tillegg, for større oppussingsjobber.

Vi oppfordrer alle medlemmene av Princessklubben til å melde seg inn. Det koster 400 kroner.

Noen av oss har allerede gjort dette og vi deltok på en dugnadskveld forrige tirsdag. Da kan man delta i felles middag for en billig penge. Middag er klokken fem. Så jobber man i forskjellige grupper. Man kan jobbe litt på tvers eller bli med fast i en gruppe. Det er mange forskjellige aktiviteter å velge mellom.

Klokken halv ni er det kaffe og kaker og oppsummering.

Så dette er både hyggelig og sosialt og vi får hjelp til dugnadene våre! De fleste obligatoriske dugnadstimene våre kommer til å bli allokert til tirsdager fremover på Loggen. Vi trenger fortsatt noe arbeid på Fjærholmen og sjøsetting / rigging av utleiebåt.

Vi regner med å få plass til den første båten om en uke eller to.

Meld dere inn og bli med, dette blir langt bedre forhold for dugnaden og det er kjempesosialt og mange hyggelige mennesker å bli kjent med. Meld fra til Birger når dere melder dere inn da vi fører en egen oversikt over dette. Meld dere inn her: http://loggenkystlag.no/bli-medlem/

Som medlem blir man også medeier av tre av Loggens båter som kan lånes.:

For eksempel Old Sport en Furuholmen plattgatter (hvis man mot formodning skulle være lei av å seile) og ikke minst, man får tilgang til å være med på Ishavsskuten Berntine som medlem i gruppen.

For å lese mer om Loggen gå til: http://loggenkystlag.no/ 


Her sees Loggen Kystlag med fra venstre: Verkstedet, Ubåtstasjonen, Ladestasjonen, Riggeloftet og Sjøboden hvor Princessene skal pusses opp.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Siste fra Birger Sevaldson