Birger Sevaldson

Birger Sevaldson

Til Reidar Christoffersens minne

Postet av Birger Sevaldson den 26. Mar 2019


Torsdag 21.mars fikk vi den triste melding at Reidar Christoffersen døde 19 mars 2019. Han rakk å bli 81 år 1. mars. Hans store interesse var regattaseiling og båttypen han elsket var IOD Princess. Reidar Christoffersen var formann i Princessklubben i 2 perioder: fra 1981-1983 og fra 1989 il 1991. Reidar Christoffersen startet en intens jakt for å finne båter som måtte befinne seg i utlandet. Mange havnet i søndre Vestfold.
Han la ned et stort arbeid i å opparbeide en aktiv regattaklasse med hovedtyngde i Vestfold. Man fikk status som norgesmesterskap i klassen. Til det trengtes minst 20 deltagende Princesser, og i mange år lyktes dette. Reidar Christoffersen var sentral i dette arbeidet og han ble velfortjent kåret som æresmedlem i Princessklubben.
 I de senere år sviktet helsen for han, men han fulgte med og besøkte gjerne Fjærholmen ved spesielle anledninger. Han var selvskreven hedersgjest under 50 års jubileet. 

Vi i Princessklubben tenker også på tapet for familien og føler med dem i sorgen.  Vi lyser fred over Reidar Christoffersens minne. 
Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline