Første onsdagsregatta 25.4. 2018

Postet av PRINCESSKLUBBEN den 26. Apr 2018

I første regatta stilte to båter, N23 og N24. Ikke helt uventet vant N23. Vi seilte bane 18. Det var felles bane på alle klassene. Litt diskusjoner etter målgang om dette. Konklusjonen må bli at enten seiler vi samme bane, men da med overall ranking, noe som gir mening, eller så er det like greit å seile forskjellige baner. Vi jobber videre med saken. kommer også til ¨å jobbe videre med det sosiale så "stay tuned". Det var en flott ettermiddag med sørvestlig bris. Regner med flere båter om en uke.



Mer om rigging

Postet av PRINCESSKLUBBEN den 24. Apr 2018

Lorem ipsum



testinnlegg til rigging

Postet av PRINCESSKLUBBEN den 24. Apr 2018

litt om rigging



Snart klar til sjøsetting

Postet av PRINCESSKLUBBEN den 20. Apr 2018


N24 nesten klar til sjøsetting. Det gjenstår noe på dekk og masten trenger litt oversyn, pleie og olje, pluss det var problemer med et fall i fjor.



Fullt hus på pizzakvelden

Postet av PRINCESSKLUBBEN den 12. Apr 2018

Godt oppmøte på årets pizzakveld på Venezia. 

Birger orienterte om status for dugnadene. Arbeidet på både N-24 og N-30 er godt i gang. Kalender for påmelding til dugandene finner du på hjemmesiden. To princesser er lånt ut i år.  Ellers er påmelding til årets klassiske havneregatta i gang. Flere er allerede påmeldt, så det er bare å hive seg på. 

Det nærmer seg tid for første onsdagsregatta. En del engasjement rundt dette. Vi savner mer av det sosiale samværet etter regattaene. Hva kan vi gjøre for å få tilbake dette? 

Spennende tilbud om å få din egen Princess miniatyrmodell (ca. 80 cm). Båten vil produseres med alle detaljer. Leveringstid ca. 1 år - pris anslagsvis 4.000,-

Kveldens hovedtema: Hvordan engasjere og bygge opp en klassisk trebåtseilforening. Per Olaf Lia fortalte om redningen og gjenoppbyggingen av Færder seilforening.  Flere idéer og erfaringer å ta med seg over i Princessklubben.

Takker for en hyggelig kveld i samvær med mange engasjerte seilere.


 



Dugnad nummer tre

Postet av PRINCESSKLUBBEN den 12. Apr 2018


Det ble god fremdrift på begge båtene og vi er i rute!

N24 fikk første strøk med lakk.



N30 fikk på grunning på dekket. Han Henning som skal leie båten hadde gjort en kjempeinnsats for å få ferdig skrapehelvete og få vekk all gammel maling.

Bra jobbet!




Andre dugnad

Postet av PRINCESSKLUBBEN den 8. Apr 2018

Andre dugnad ble litt redusert i forhold til planene. Ingen dugnad på N24, men der ligger vi på skjema siden det gikk fortere enn beregnet sist. På N30 kom det to stykker. Takk til insats fra Henning og Helge! Da er nesten hele dekket skrapt helt ned.



Vel gjennomført dugnad!

Postet av PRINCESSKLUBBEN den 5. Apr 2018

Vår første dugnad ble gjennmført med suksess. Bortsett fra strømstans på Nøtterøy så fungerte alt utmerket. Her står gutta å venter på strømmen slik at de kan fortsette å skrape dekket på N30. På N24 så jobbet Birger og Per Øyvind som skal leie båten. Det var mye mindre skader på dekket enn anntatt så vi fikk gjort mer enn planlagt. Vi har derfor justert oppgavene på kalenderen.

Der må melde dere på ellers får jeg litt nervøse rykkninger!!!! Vi er avhengig av at dagene gjennomføres ellers blir det masse krøll. Så vær så snill meld dere på de dagene dere kan.

Klikk datoene på kalenderen for å lese mer om dugnadene.


Dette blir desverre ikke så sosialt som vi hadde håpet, men til neste år så blir det bedra da båtene forhåpentligvis overvintrer hos geir og da står samlet. Det er en del oppgaver som bare krever en mann.

Det er ikke lenge til sjøsetting!